Goede Vrijdag en Pasen 2020

Dit jaar zullen er vanwege de maatregelen rondom de bestrijding van het corona-virus GEEN reguliere diensten plaatsvinden rondom Goede Vrijdag en Pasen. Ook de aangekondigde viering in verband met de herdenking van 75 jaar bevrijding van Dalfsen zal op aangepaste wijze plaatsvinden. Het is voor iedereen spijtig dat we – juist met de hoogtijdagen in het kerkelijk jaar – gedwongen thuis moeten blijven.

Op de websites van de deelnemende kerken staat vermeld welke alternatieven er wel worden geboden, veelal via beeld- en geluidopnamen vanuit de afzonderlijke kerkgebouwen. Ook via de landelijke organisaties worden er uitzendingen verzorgd via televisie, radio en internet.

Wij wensen iedereen hoe dan ook gezegende dagen toe, vol hoop, geloof en liefde!