Bijzondere viering 9 februari a.s.

Welkom bij een bijzondere viering 9 februari om 15.00 uur in de Grote Kerk!

Ds. Hans Schipper is vertrouwd met vieringen die vele mensen verbinden; mensen met een beperking, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Een viering in eenvoudige taal, spontaan en met verrassingen! U wordt allen van harte uitgenodigd om het zelf mee te maken. Speciaal welkom aan alle mensen met een verstandelijke beperking.

Het orkest De Melodies uit Raalte zorgt voor de muziek. Dit orkest bestaat uit ongeveer 20 mensen met een verstandelijke beperking. Onder leiding van dirigent Zwier van der Weerd en ondersteund door vrijwilligers spelen zij  ‘om anderen blij te maken’. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid om na te praten.

Op      9 februari 2020
om     15.00 uur
in de Grote Kerk, Kerkplein te Dalfsen

De collecte is voor de onkosten.

——————————————

Op 8 maart en 11 oktober 2020

zijn er ook kerkdiensten voor mensen die moeilijk een gewone dienst kunnen meemaken, voor hun ouders en vrienden en voor iedereen! De aangepaste diensten zullen gehouden worden in de Gereformeerde Kerk

‘Het Kruispunt’ aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen.

Deze diensten beginnen om 15.30 uur. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid om na te praten

Iedereen is van harte welkom!

Het Podium van Kerken.