Grote foto tentoonstelling in Heino

Van 19 mei t/m 9 juni wordt er in de RK. Kerk in Heino een fototentoonstelling gehouden met als thema: RELIGIE NU.
De tentoonstelling bestaat uit 66 foto’s, waarop 66 religieuze voorgan(st)ers te zien zijn:Joden, christenen, moslims, hindoes, boeddhisten, druides, vrijmetselaars – om er maar enkele te noemen – en de talrijke, strenge, en liberale stromingen, waarin zij het geloof belijden in God, Allah, Jahweh of het anderszins Hogere.

Fotograaf Eddy Seesing legde alle geloofsgemeenschappen in Nederland vast. U ziet ze dansend, predikend, biddend of offerend.

De foto’s, waarin het geloof en de spiritualiteit in Nederland zijn samengebracht, herbergen een schat aan nederig stemmende verscheidenheid.

De opening is op zaterdag 19 mei om 15.00 uur in het parochiecentrum achter de kerk. Verdere openingsdagen zijn:

Eerste en Tweede Pinksterdag, zaterdag en zondag: 26 en 27 mei, 2 juni en 3 juni en 9 en 10 juni telkens van 14.00 – 16.00 uur.

U bent van harte welkom om deze foto’s te bekijken.