Online Kerst Singin vanuit Grote Kerk Dalfsen

Op vrijdagavond 24 december 2021 wordt om 19.00 uur via een videostream de jaarlijkse Kerst Singin uitgezonden vanuit de Grote Kerk in Dalfsen. De dienst is al eerder zonder publiek opgenomen.
Het is een dienst met bekende kerstklassiekers, moderne kerstliederen en ook enkele kerstliederen speciaal voor de kinderen. De liederen worden begeleid door Maurice Compagner (vleugel), Bert Pekkeriet (djembé), Leonardo van Lenthe (viool) en Christine van den Brink (gitaar). Zangeressen zijn dit jaar: Marjolein Dekker, Henrietta Kuipers, Margo van den Brink, Nanette Jansen, Hetty Kamstra. Maurice Compagner en Christine van den Brink.

Wij nodigen u en jou van harte uit om op Kerstavond online deze dienst mee te maken en zo toch samen – op afstand – Kerst te vieren.

Het adres van de stream:
Kerkdienstgemist Protestantse Gemeente Dalfsen Grote Kerk

Liturgie Online Kerst Singin 24 december 19.00 uur