Openlucht Sing-in 10 juli

Zondagmiddag 10 juli  om 16.30 uur wordt er op het Kerkplein bij de Grote Kerk te Dalfsen een Openlucht Sing-in gehouden. Henriëtta Kuipers presenteert de Sing-in en de band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit), Thomas Jansen (basgitaar), Nathan Jansen (drums), Henriëtta, Nanette en Marjolein (zang). kinderen mogen vooraan komen meezingen. Er staat ook een lied op het programma in meerdere talen, o.a. Oekraïens. Het thema is ‘Hij kent jouw naam’.

Er is een gedrukte liturgie (zie op deze website) en van een keuzeblad kan men een lied opgeven. De collecte is bestemd voor Actie Vakantietas: kinderen van minima gezinnen in de gemeente Dalfsen krijgen een tas met zomerspeelgoed, een ijsbon voor het hele gezin en een leesboek. Men kan doneren met de Scipio app of met de QR-code op de liturgie. Bovendien zal er een mandje rondgaan om contant geld op te halen.

Als de weersomstandigheden dat noodzakelijk maken wordt de Sing-in in de kerk gehouden. Zondag na 14.30 uur zal daarover een bericht staan op www.pgdalfsen.nl