Openlucht Sing-in 4 juli

Op zondagmiddag 4 juli wordt er een openlucht Sing-in gehouden op het Kerkplein, aanvang 16.30 uur. Opgelucht dat we weer samen mogen zingen mogen we de verbondenheid met elkaar beleven en ons geloof uitzingen. De anderhalve meter wordt in acht genomen. Men kan per mail (een) stoel(en) reserveren via singin.pgdalfsen@gmail.com Het thema is ‘Vertrouwen’. Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. De liederen worden begeleid door: Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar), Marjolein Dekker en Nanette Jansen (zang). Voor de kinderen zijn er ook liederen uitgekozen. Zij mogen dan vooraan komen meezingen. Tevens is er een keuzeblad waar vanaf men een lied kan opgeven.

De collecte die gehouden wordt is bestemd voor Actie Vakantie Tas: de Diaconie van de PGD zorgt samen met Humanitas dat kinderen in Dalfsen die opgroeien in armoede een tas krijgen met daarin (zomer) speelgoed, een bon voor een ijssalon en dergelijke. Zo wordt hun vakantietijd een beetje opgefleurd. Bij de uitgang zullen collectebussen staan. Uw gift kunt u ook overmaken op NL66 RABO 0312 8068 92 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen o.v.v. Actie Vakantie Tas.

Bij slecht weer zal de dienst binnen plaatsvinden – ook om 16.30 uur – met alleen de band. De Sing-in wordt dan via livestream uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl  Voor het actuele bericht of je kunt komen om de openlucht Sing-in mee te maken of dat je hem thuis kunt volgen via livestream kun je op zondag 4 juli vanaf 14.00 uur kijken op de website van de kerk: https://www.pgdalfsen.nl/. Meer info: 0529-434203.