Paas Sing-in online vanuit de Grote Kerk

Op 1e Paasdag zondag 4 april om 19.00 uur wordt er vanuit de Grote Kerk een Paas Sing-in uitgezonden. ‘De Heer is waarlijk opgestaan!’ mag klinken door de liederen, oud en nieuw, die ten gehore gebracht zullen worden. Samen mogen we belijden dat Jezus de dood heeft overwonnen. Iedereen is van harte uitgenodigd om thuis mee te zingen. Marjolein Dekker presenteert de Sing-in waarin ook de mogelijkheid is om een lied op te geven van het keuzeblad, zie hierboven. Medewerking wordt verder verleend door Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Edwin Vetkamp (basgitaar), Thamar Vetkamp (viool) en Henriëtta Kuipers (zang). Er worden ook kinderliederen gezongen, zie ‘liturgie’. Bovendien is er een kleurplaat die geprint kan worden. Voor de collecte die anders gehouden zou worden kan men een bijdrage overmaken voor het zigeuner inloophuis ‘Casa Ana’ in Roemenië waar Jorrit en Ellen Zelle werkzaam zijn. Zij sparen voor een nieuwe bus om de kinderen naar en van school te brengen en halen. U kunt uw bijdrage overmaken op NL66 RABO 0312 8068 92 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen o.v.v. ‘Busje Casa Ana’.
Meer info: 0529-434203.