Podium van Kerken biedt een Podium aan…

Deze week begint de 40-dagen tijd. Het is een tijd waarin christenen zich gaan voorbereiden op de kern van hun geloof: Pasen. In de 40-dagen tijd worden we uitgenodigd om onze aandacht meer en meer te richten op God en op wat Hij in ons leven wil realiseren. Het is een tijd van meer stilte en toeleg op gebed en lezing van de bijbel. Het is een tijd van intensere geestelijke training, die ons ook helpt om te herstellen, goed te maken wat verkeerd is gegaan. Wij worden daarbij graag ondersteund door onze gezamenlijk bijeenkomsten in de kerk. Door corona is het niet mogelijk om naar de kerk te komen. Het Podium van Kerken komt daarom naar u toe. Het Podium van Kerken biedt de kerken van Dalfsen een Podium aan voor het volgende: vanaf woensdagavond 17 februari tot en met 2 april is er door de week elke avond om 19.00 uur een meditatief momentje, van ongeveer een kwartier te volgen thuis achter de computer.

Maandag vanuit De Hoeksteen, NGK Dalfsen

via YouTube-kanaal_GKv_NGK_Dalfsen

Dinsdag vanuit Het Kruispunt, GKv Dalfsen

via YouTube-kanaal_GKv_NGK_Dalfsen