Sing-in 16 oktober Grote Kerk

Keuzeliederen

Op zondagavond 16 oktober wordt er in de Grote Kerk een Sing-in gehouden, aanvang 19.00 uur. De liederen zijn gekozen rondom het thema ‘Licht op je pad’. De teksten zullen worden geprojecteerd en bovendien zijn ze tegen die tijd te vinden op de website om te printen voor wie dat wil. Ook is er tijdens de Sing-in gelegenheid een lied op te geven van een keuzeblad.
De band die de liederen begeleidt bestaat uit: Willem Krabbe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Linda Holsappel (dwarsfluit), Thomas Jansen (basgitaar) en Harm Jan Sietsma (drums). Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. Bij de kinderliederen mogen de kinderen vooraan meezingen.

De Diaconiecollecte is bestemd voor Stichting Oekraïne Projecten, onderdeel Armenhulp in West-Oekraïne. Daar helpt men de mensen met meel, aardappels, rijst, bieten, pasta, uien en suiker. Deze producten worden lokaal gekocht om zo ook de plaatselijke economie te stimuleren. Ook zijn er kledingtransporten naar dat gebied. Met het oog op de winter is dat zeer welkom. De tweede collecte is voor de kerk, om de onkosten te dekken.

Na afloop van de Sing-in is er gelegenheid elkaar in de kerk te ontmoeten met koffie, thee of limonade.

Welkom en neem iemand mee!