We gaan verder als werkgroep VakantieBijbelFeest.

Goed nieuws!

We kunnen door. Vanaf heden gaan we samen met de werkgroep Kind en Evangelisatie van de GKv Dalfsen (Oost en West) verder. Het VakantieBijbelFeest zal een nieuw fenomeen gaan worden in het dorp Dalfsen. We gaan verder als werkgroep VakantieBijbelFeest. Voor deze naam is bewust gekozen omdat dit al goed bekend staat.

In het jaar zullen twee VakantieBijbelFeest dagen zijn, nl:

  • 1ste maandag van de voorjaarsvakantie in de NGK
  • en 1ste maandag van de herfstvakantie in de GKv

Zoals u ziet wordt het in de voorjaarsvakantie dus maar 1 dag. Hiervoor is gekozen naar aanleiding van de uitslagen van de enquête die onder de medewerkers is gehouden.
We gaan hetzelfde materiaal gebruiken in de voorjaars- en deherfstvakantie. De thema’s zullen dus ook doorlopen. Beide dagen krijgen een zelfde soort invulling. Gezellig samenzijn, zingen, Bijbelverhaal, knutselen en spel of toneel of iets wat op dat moment bij het thema past. En natuurlijk wordt het gezamenlijk eten niet vergeten.
Ook hebben we op beide dagen uw hulp nodig, in welke kerk u ook zit het is een gezamenlijke activiteit. Samen kunnen we de kinderen van Dalfsen een fijne dag bezorgen en het evangelie uitdragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *